Välkomna hit!

Jag heter Leila Bavcic och bor i centrala Huskvarna i en gammal villa med fyra hönor, min man Anthony och våra två pojkar. Colin, min förstfödde är prick fyra år men ibland tror jag att han är femtiofyra. Lillgammal, otroligt social och artig. Min yngsta heter Billy och blir snart två år. En liten närhetsknarkande virvelvind med hett temperament. Det finns så mycket mer att säga om dessa små liv men jag tänker att ni kommer få lära känna de närmare här i bloggen framöver.

Jag brukar säga att jag är en personalvetare by day och influencer by night. För prick så är det. Jag jobbar med personalfrågor på en stor koncern som heter Axfood men från och med förra veckan har jag gått ner till halvtid. Detta för att jag också numera jobbar på ljuvliga Katani. Det ÄR Sveriges finaste barnbutik och jag är så mallig över att få vara en del av den. Jag kommer främst att arbeta med de kreativa bitarna så som att skapa innehåll till de olika plattformarna men jag hoppas även att vi kan ses i den fysiska butiken! Hur mysigt vore inte det ? Här på bloggen kommer ni få läsa om allt möjligt, stort som smått. Ni kommer att få följa med i min vardag, mitt hem och mammalivet. Ni kommer att få läsa både djupare inlägg om tankar som snurrar och ytliga inlägg om finheter och godheter. Jag kommer ta med er till vår Katani värld och ni kommer så klart att få vara först med att ta del av nyheter, erbjudanden och events. Jag är så pepp och hoppas att ni känner detsamma! Nu kör vi! HEJ!
%d bloggare gillar detta: