Colins superhjältekalas

Förra helgen hade Colin sitt efterlängtade födelsedagskalas. Han fick välja tema själv och det blev såklart superhjälte-tema. Förra året valde han snökalas, kan ju säga att den estetiken föll mig bättre i smaken haha men men…

Alla kompisar var utklädda och vi började med att öppna paketen. Han fick Lego, slime, brädspel, ett dino-utgrävningsset, böcker och en bil. Så nöjd och glad!

Efter lite lekar och bus var det dags för lunch. Jag dukade med guldiga papptallrikar och blixtar som jag klippt ut av glitterpapper i blått och rött. På bordet fanns såklart också spiderman-muggar och leksaker som passade temat. Glöm blommor och ljusstakar haha.

Colin var nyklippt och biffig.

Det blev hamburgare och pommes till lunch efter önskemål av födelsedagsbarnet. Pommesbägarna och hamburgarpappret köpte jag på Lagerhaus.

Det var föräldrafritt på kalaset. Min syster och hennes kille hjälpte oss och dessutom stannade min moster och Jennifer kvar så det var inga problem alls att rodda åtta fyraåringar.

Efter lunchen blev det ännu mer lekar och bus innan de skulle äta efterrätten! Vi hade ingen tårta i år pga att Colin (och typ ingen av hans kompisar) gillar det. Istället blev det kladdkakemuffins med spiderman-jordgubbar.

Jag postade en bild på detta på min Instagram och blev bombad med frågor om hur jag gjorde ögonen så jag tänkte att jag delar med mig av det här också.

Jag köpte helt enkelt färdig kristyr, en choklad och en vanlig vit. Det är superenkelt men superpilligt. Först gjorde jag de svarta ramarna på ögonen och sedan tog jag vit kristyr på en tandpetare och liksom smetade ut försiktigt med små cirkelrörelser så den flöt ut fint.

Jag hade gjort några kvällen innan och lagt plast över men det skulle jag inte tipsa er om för det hade smält på morgonen, antagligen av kondensen. Så det var bara att ställa sig och göra nya!

Till sist var det fiskedamm men det har jag ingen bild på för det var jag som var fisken.

Goa, fina ungar! Tack för att ni gjorde Colins födelsedag till den bästa dagen ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: