En heldag hos Arwedsons

Hej på er! Min fredag igår var den finaste på länge. Jag var ledig med barnen och blev väckt av Colin som sprang in för att berätta att det var snö överallt. Klockan åtta på morgonen var vi redan i bilen på väg till affären för att köpa frallor och ta med till våra bästisar, Arwedsons. Där spenderade vi hela dagen faktiskt. Låt oss titta på lite bilder.

Efter frukosten klädde vi på barnen och gick ut för att leka i snön. Malin, Adrian och deras barn Otis och Elise har precis flyttat ut på landet strax utanför Huskvarna. Det är ett underbart hus som de byggt själva på en helt magisk tomt. Skog, betande kossor och utsikt över Vättern.

Billy hade på sig sin nya vinteroverall 🧡

När de blivit lagom rosiga gick vi in igen, lekte lite och käkade lunch.

Elise sov…

…inte så länge, hihi. Kan vi prata om HUR fin färg på tapeten och den enorma ljuskronan virad i eukalyptus.

Och kyl/frysen från SMEG! Mums. Verkligen smakfullt!

Efter lunchen blev det ännu mer lek för barnen och kaffesörplande för oss. Vi fick äntligen syn på nya familjemedlemmen Ison som matchade ögonfärg med tapeten i Otis rum. Så vacker och blyg liten katt.

Sen sov Billy middag och de andra pysslade med pärlor och målade på staffli. Jag vet att det ser ut som att allt var så härligt och harmoniskt hela tiden OCH DET VAR DET! På riktigt! Herregud. Det var något alldeles magiskt över den här dagen för oftast är det ganska kämpigt med fyra barn under fyra år.

Tittut!

När Billy hade vaknat åt barnen lite mellis och vi vuxna en smarrig poké bowl som Adrian hämtat på vägen hem. Klockan var nu 15:00 och vi packade ihop oss i bilen och körde hem i vintersol på knastrig snö. Tack och adjö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: