Julklappstips & vad mina barn gillar att leka med

Hejsan! Jag sitter och kikar på julklappar till grabbarna och tänkte jag kunde dela med mig av lite tips till er om ni känner er tomma på inspiration. Mina killar är fyra och (snart) två år så det är lite olika vad som intresserar de just nu. Allting finns så klart att köpa hos oss på Katani och jag har länkat till produkterna i inlägget. Känner helt ärligt att detta inlägget kunde bli hur långt som helst haha, det finns så mycket jag vill ha men har ändå lyckats bestämma mig för sex julklappstips per unge. Hoppas ni gillar det!

BILLYS ÖNSKELISTA TILL TOMTEN

Garage/ Bilbana / Panda / Träklossar

Garaget skulle vara en klockren julklapp till Billy, han har ärvt så många småbilar av storebrorsan och jag kan verkligen se honom framför mig, hur han stoppar in bilarna. Stänger garagedörrarna och tar ut de igen. Kanske tvåhundra gånger till. Det är inte jättejobbigt att se på det heller så han skulle gärna få ha det framme hela tiden hehe.

Bilbanan är också en sån där superbra present för mindre barn. De kan slänga in bilen på banan lite hur som helst och den tar sig ner ändå!

Pandan är FÖR gullig. Han har noshörningen i samma serie och det hade varit så mysigt om han fick en till kompis.

Klossarna med siffror och bokstäver känns som en fin present att ge till en tvååring (eller när som helst egentligen). I början är det kul att bygga höga torn men sen kan de fungera pedagogiskt också när barnet blir äldre.

Gummistövlar / Pekbok med ljud

Sist men inte minst gummistövlarna! Snälla titta vad fina! Billy har skofetisch så han skulle genuint älska de här haha. Och en Pekbok med ljud kan aldrig bli fel.

COLINS ÖNSKELISTA TILL TOMTEN

Badrock / Byggstavar i trälåda

Colins badrock är för liten så nu är det dags för en ny. Han har en ljusgrön från Liewoods tidigare kollektion men den här skulle han gilla ännu mer är jag säker på.

Byggstavarna är faktiskt ett tips jag fått från hans pedagog på förskolan. Hon sa det vid en hämtning att han tycker det är hemskt roligt att bygga med stavar så det snappar jag så klart upp på.

Bok / 3D pussel Rymdskepp / Magnetiskt lekset / Klistermärken

Den här boken! Åh. Colin är en riktig bokmal och har alltid varit. Han skulle välja bok framför alla paddor i världen. Just den här lånade vi på biblioteket en gång, förälskade oss i den och nu är jag så glad att vi säljer den på Katani också.

Det här pusslet är både kul att pussla ihop men också fint att ha framme sen tycker jag.

Det magnetiska leksetet känns också som ett roligt pyssel för en kille som för det mesta är i sin lilla fantasibubbla.

Klistermärken som faktiskt bildar små figurer! Hur rolig grej !? Och alldeles lagom nivå på pyssel för en fyraåring.

Det var alles för denna gången! Hoppas ni gillade denna typ av inlägg. Ni kan ju alltid fråga oss i butiken eller på våra sociala medier om ni behöver fler tips på presenter eller julklappar. Jag skulle säga att vi faktiskt är proffs på just detta! 🙂

Godnatt vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: