En kväll hos Lina & julstjärnorna

Igårkväll var jag med två av mina vänner och en handfull andra kvinnor på en julstjärne-workshop hos bästa Lina Isaksson.

Lina bor i ett magiskt tornhus i Tenhult med sin man och tre barn. Hon jobbar på Västanhem som stylist och har en förkärlek till tapeter och textilier. Det märks att hon har jobbat på tapetföretaget Sandberg Wallpaper då hon har sån känsla för hur man skapar ombonade hem med tapeter. Jag tror många av er säkert känner till henne men vad ni kanske inte vet är att vi faktiskt köpte vårt hus av just Lina och hennes familj 🧡 Det var tapeter i varje rum när vi flyttade in. Otroligt vackra men inte alls vår stil, tyvärr. Det passade liksom inte in med våra saker. Så vi målade om rubbet men lämnade liljekonvaljerna i hallen kvar. För lite måste man våga också. Och hallen är ju det rum man verkligen kan ta ut svängarna i tycker jag. Här nere ser ni en bild på vår hall och den enda tapeten som fick bo kvar med oss. Trots att den är ganska rörig (för mina känsliga sinnen) så är den ändå så ljuvlig tycker jag. Bottenfärgen är nästan identisk med väggfärgen vi valde i köket vilket också binder ihop allt så fint.

Men nog om oss! Nu ska vi prata om hur mysigt vi hade det igår på workshopen hos Lina 🧡 Jag hittade inte minneskortet till min kamera så fick dessvärre inte med mig den *suck* men har lånat några härliga mobilbilder från min vän Nina.

Man slås av värmen så fort man kommer in. Av Lina och av huset. Det är SÅ behagligt bara. Hon är så behaglig bara. Färgerna och formerna är mjuka och välkomnande. Kolla det stora vardagsrummet, fyllt med en massa sittplatser och skeppet som hänger där i hörnet. Vi har ju också ett hängandes i Colins sovrum men jag blev så inspirerad att kanske flytta ut det någon annanstans.

Vi samlades sen i köket och tog plats runt det gigantiska bordet. Lina berättade lite om sig själv och kvällen, sen var det bara att sätta igång. Vi hade fri tillgång till tapeter, snören och annat som kunde behövas. Vissa vek stjärnor efter mallen som Lina själv tagit fram och vissa vek annat smått och gott, som girlanger och änglar.

Jag babblade på som vanligt. Och vek en sju-uddig stjärna som ni får se lite längre ner i inlägget.

Gottebordet! Först fram som vanligt var jag också. Nattjästa dinkelfrallor, hemmagjord rabarbersylt, chark, ost, saffranskladdkaka och mjuk pepparkaka. Njöt så mycket!!!

Vi var där mellan 18:00 och 22:15 tror jag. Tiden gick så himla fort och vi hann bara med en stjärna var, så det tog mycket längre tid än man kanske trodde. Men Lina är så generös så vi fick plocka hur mycket tapeter, mallar och snören vi ville för att fortsätta hemma. Man kände sig verkligen omhändertagen och bortskämd 🧡 Tack igen fina Lina! Hoppas att det blir fler tillfällen nästa vinter och att ni som läser också lyckas knipa en plats.

Låt oss titta på mitt lilla alster nu!!! Är ju som ni märker rätt nöjd med mig själv, hehe.

Tada! Jag valde en tapet från Sandberg Wallpaper som heter Aurelie och ett tunt rostfärgat sidenband.

Hann även med att prova en liten ministjärna av en stumpbit. Tänker att jag ska ge mig på att göra några stycken i olika storlekar och fästa på ett tjockt sammetsband, i grönt kanske. Så fint!

Slutligen en bild från fönstret i sovrummet. Har inte bestämt mig för om den ska hänga just här men fint blev det i alla fall 🧡

Ni hittar Lina på Instagram om ni är nyfikna. Där heter hon Lina_Isaksson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: