Colins födelsedag

Många av er kanske redan vet det, men jag och Colin delar födelsedag. Han är den finaste födelsedagspresent jag någonsin fått och kommer att få. Han är liksom inte bara en del av mig rent biologiskt, kroppsligt. Utan även själsligt, födda under samma stjärna. Av alla 365 dagar på året valde han att komma ut på min födelsedag. Jag minns att Anthony stack iväg och överraskade mig med prinsesstårta när vi hade fått komma upp till BB. Men jag var så uppfylld av det lilla knytet i mitt armveck att jag inte förstod varför jag fick tårta. Jag förstod ingenting just då. Allt var bara en dimma de där första timmarna. Jag minns att telefonen plingade hela dagen. Gratulationer på min 26e födelsedag. Ingen visste att vi åt prinsesstårta och firade något mycket större. Förutom pappa, som ringde ca sju minuter efter att jag fått upp honom på mitt bröst. Anthony svarade i tumulten. Han ful-grät och pappa förstod ingenting. ”Du har blivit morfar. Det blev en pojke. Han är här nu”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: