God Jul

Vill bara kika in här och önska er en riktigt God Jul ! ✨

Vi har haft en så himla kravlös och skön dag tillsammans. Till och med barnen drog ned på tempot för en gångs skull, det låg i luften. Lugnet. Ute duggade det, 4 grader och regn. Men vem minns det om 10 år ? Inne var det jul. Paketlek, julmat, julgodis, Kalle Anka och den efterlängtade tomten. Colin berättade för honom att han träffat på en del tomtar, som inte var riktiga. Som var pappor med tomtemasker. Men att han nu var glad att han träffat den riktiga tomten ♥️ att han varit snäll mot sin bror. Att de faktiskt har bråkat lite också, men alltid sagt förlåt till varandra. Att vi inte fick plats med julstjärna för toppen på granen gick ända upp i taket. Att han var glad för överraskningen som tomten lämnat vid spisen. Att han vet att tomten är magisk, för det har mamma sagt. Sen gav han honom en lång och stor kram. ” Du kan åka hem nu, hämta fler paket och dela ut till de andra barnen. De väntar ju på dig” ♥️

God Jul från vår familj till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: