I badkaret

Billy! Denna lilla goa unge som älskar vatten precis lika mycket som sin storebror. Han skulle kunna bada flera gånger om dagen, varje dag om vi lät han. Finns ju inget gosigare heller än nybadade barn i badrock. Min favoritdoft i hela världen.

En av de roligaste grejerna för mig med den här bloggen är att jag får inspirera och tipsa er om saker som jag genuint älskar och använder flitigt. Idag ska va prata om BAD! Yay!

Billy har fått nya badleksaker! De är från Liewood och så otroligt söta. Små dinosar i de finaste färgerna och helt giftfritt naturgummi. Gillar också att de inte har det där lite smått äckliga hålet som finns i alla badleksaker, där det kan bildas mögel av fukten. Så smart!

Just nu kör jag enbart med den här 3 i 1 tvålen (dusch, schampoo och badskum) och oljan från Sebra. Snälla, milda, veganska och ekologiska produkter med 99% naturliga ursprungsingredienser. Tycker de är så fina att ha framme också 🙂 eller en väldigt fin gåva att ge bort till en ny liten person.

Sen på med badrocken! barn i badrock! Snälla rara! Det ÄR väl det gulligaste ?! Denna ljusgröna fick storebror när han var 3 år och nu får lillebror ärva < 3 Även denna är från Liewood, precis som badleksakerna. Vet ni, jag längtar tillbaka till solen när jag ser de här bilderna. Känner liksom med hela kroppen hur jag sveper in en saltig liten pojke, direkt från havet, i just den här badrocken. Sen sitter han där i mitt knä och värmer sig. Äter en glass och vickar på tårna. Åh vilka ljuva tider vi har framför oss! Men först lite mer vinter och snö tack. För jag vill minsann inte spendera tre månader till under detta mörka gråa täcket.

Godnatt!

%d bloggare gillar detta: