Vem är jag ?

Kompisar! Äntligen dags för lista igen. Idag har jag använt mig av en lista jag skrev i min förra blogg för hundra år sen. Lite uppdaterad bara men det kanske är några trogna följare som känner igen den 🙂

Vem är jag?….

Vid matbordet?

Den som äter först, mest och snabbast. Varning för att jag smaskar, pratar med mat i munnen och gör njutiga ljud pga älskar all mat.

På nattklubben?

Den som säger att hon inte gillar Bieber men kan varje låttext och dansar/sjunger med orimligt mycket inlevelse i relation till det första jag skrev.

På stranden?

Den som ligger under ett parasoll och klagar på att det är för varmt. Om jag hade varit på semester utan barn så hade min dröm varit att läsa en bok i halvskugga. Avbryta för att inta en lunch bestående av en nybakt baguett med färskost och tjocka skivor av lokal solmogen tomat på stranden. Sen fortsätta läsa.

På efterfest?

Den som pratar om djupa saker. Vill gå till botten med allt just då.

I klädbutiker?

Den som helst inte går in där. Den som tycker att det alltid är lång kö även om det inte är kö.

Med andra?

Den sociala och oblyga. Den som har nära till skratt och som kanske pratar mer än nödvändigt. Jag är spindeln i mitt sociala nätverk och har relationer med människor som är helt olika, motsatser till och med. Älskar mina vänner och bjuder med de till varandra. Vissa umgås till och med själva utan att jag behöver vara med nu förtiden 🙂

På flygplanet?

Är en positiv och smått naiv person vilket är ett superbra personlighetsdrag när man behöver flyga. Reflekterar liksom inte över risker, tänker bara: Åh kan man beställa cava! Yes!

Hemma en chill dag?

Den som kollar en bra serie under ett täcke och äter chips MITT PÅ DAGEN. Omg. Det är det jag saknar mest med livet utan barn. 

I ett förhållande?

Den som vill prata om allt hela tiden. Som vill ventilera känslor. Den som kommer undan med det mesta. Den som är knäpp. 

På morgonen/kvällen?

Den som vaknar som en sol på morgonen och är ganska trött och inåtvänd på kvällen. OBS. Hemma! Inte i sociala sammanhang hehe. Det hade ju varit tråkigt. 

På gymmet?

Den svettiga. Den som har en övertro på sin fysik.

I vattnet?

Den som simmar bort från hajar i panik. Gäller även i pooler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: