Idag & vad vi ska hitta på i veckan

Hej på er! Idag har vi haft planeringsmöte i butiken, Jessica och jag. Vi har så mycket roligt på gång och så många idéer vi vill förverkliga. Nya inspirerande blogginlägg, events och hemma-hos-reportage. Pratar i mun på varandra, high-fivear, skrattar så vi får ont i magen, hinkar kaffe och försöker vara seriösa. Men det är svårt, för vi längtar så till onsdag och peppen tar liksom överhand.

Vi ska nämligen delta i en tre dagar lång workshop tillsammans med ett gäng kreativa kvinnor, på den finaste av platser – nämligen Villa Strömsfors.

Det är ljuvliga Katrin Bååth och Malin Lindner som håller i eventet och med den kombinationen kan det inte bli annat än wow. Det är jag säker på!

Katrin är lite av ett kreativt geni, allt hon rör vid blir magiskt. Hon frilansar som AD, stylist, designer, creative director och allt däremellan. Dessutom har hon nyligen öppnat upp sin fantastiska ateljé i Jönköping. En mötesplats för nätverkande, events, konferenser, showroom men också en levande shop. En blandning av hennes egna fyndade skatter och nya godbitar. Ett mååååste att besöka om ni har vägarna förbi.

Kolla bara dessa bilder jag knäppte i Ateljén för ett tag sen!

Malin är bröllopsfotograf och absoluuuut en stor förebild inom foto. Jag tycker hon fångar det vackraste i alla ögonblick på ett så enkelt sätt. Kan verkligen tipsa om att kika in på hennes hemsida om ni behöver bröllops-inspo eller om ni bara vill njuta av stämningen hon förmedlar genom bilderna. Jag kan sitta och bläddra där i evigheter.

Vad ska vi göra där då ? Det vet vi inte i detalj själva än, men det har utlovats: kreativa workshops, samtal, nätverkande, bastuhäng, gott mat och gott vin. *iiih*

Ni kommer så klart kunna följa oss under våra dagar i Villan genom Instagram men jag kommer också att knåpa ihop ett inlägg när vi kommer tillbaka. Övertygad om att jag kommer vara laddad med en massa energi och inspiration. På onsdag kommer också ett inlägg om Colins rum! Håll utkik så hörs vi snart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: