Frågestund & sneak-peek

Vet ni vad ! Imorgon tänkte vi ha en liten frågestund på Katanis Instagram i storys. Vi vill att butiken ska vara en plats där ni kan hitta alla era favoriter och drömmigheter och behöver därför er hjälp. Vad vill ni se mer av ? Vad saknar ni? Är det roligare med kläder eller inredning ?

Vi kommer att lägga ut ett antal frågor och ni är så välkomna att svara under morgondagen. Vi tror verkligen på dialogen mellan oss i butiken och er där hemma, att ni ska få kunna vara med och påverka. Att bara ta in sånt som får hjärtat att slå lite extra. Att lyssna till era kloka tankar och inspireras av varandra. Ni vet väl förresten att ni alltid kan komma in på en kopp kaffe om ni behöver det va !? 🙂

Nåväl! Imorgon händer en annan rolig grej också. Mini Rodini- släpp och ni ska SÅKLART få en sneak-peek på våra egna favoriter. Så himla, himla fint! Och färgerna är, som ni kanske förstått vid det här laget, mina personliga favoriter. Hur gullig är inte Charlie här liksom 😍 Imorgon klockan 10 brudar! Då smäller det! PUSS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: