Bibs-nappen

God morgon! Igår kom den efterlängtade påfyllningen av Bibs-nappar till butiken. Denna omåttligt populära napp från Danmark i 100% giftfritt naturgummi.

Jag köpte ett fempack innan Billy föddes i olika ljuvliga neutrala färger men han tog aldrig den! Sorgen, människor! Sorgen! Haha. Tycker verkligen att det är den enda fina nappen på marknaden.

Jag hade tyvärr bara strl 2 hemma (visste inte att det fanns fler strl) så den var alldeles för stor för Billy när han föddes och därför tror jag han valde den andra nappen från mataffären. Så jag vill skicka med ett tips till er som väntar barn just nu att inte glömma storleken på nappen. Vi har både storlek 1 (0-6 mån) och storlek 2 (6+ mån) i butiken i massa olika färger.

Det är ju just färgerna som är så speciella. Otroligt sobra och neutrala färger som inte sticker i ögonen. Allt från beige till salviagrön och dammig rosa. Kika in i shoppen nu och välj dina favoriter ! De kostar 39 kr eller 3 för 99 kr.

Önskar er en fin dag ♥️

Bilden ovan är på fina Francis som jag tog i fredags när jag var hemma hos denna underbara familj och fotade barnrum till ett inspirerande reportage här i bloggen. Här har han målat ett självporträtt på väggen där till höger, dagen till ära 🙈 Håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: