En dröm-weekend i solen

I maj har jag bokat en weekend i Palma med två av mina tjejkompisar och vi är så orimligt peppade inför detta. Tre mammor i tre dagar. Vi ska strosa på stan, dricka kaffe, äta gott, dricka bubbel, ta en tupplur i solen, prata ostört, shoppa, umgås, dansa och sedan allt på repeat igen.

Jag har gjort en drömmig moodboard med känslan jag får när jag tänker på det och allt jag villhöver. Såklart. Låt oss kika på den!

På dagen vill jag bo i den krispigaste av krispiga, vita bomullsskjortor. Önskar mig just denna på bilden ovan. En tunn, sval och krispig från Aiayu. Vill också ha den här otroliga baddräkten från Scampi Swimwear. Har nog aldrig sett en finare. Som pricken över iet, ett par sandfärgade mules och en stråväska.

På eftermiddagen drar jag bara på en plisserad kjol från Arket över baddräkten. En guldkedja från Blue Billie och ett par hexagon-kantiga solglasögon från Ray Ban. Jag beställer in tre glas cava och en stor skål med oliver. Livet är på topp. Den sista dagen är det lite moln på himlen och vi vill shoppa. Jag drar på ett par höga linne-shorts och stoppar in min krispiga skjorta. Sveper ett tunt skärp runt midjan och känner mig nöjd över att jag för första gången i livet inte packat för mycket kläder.

Tänk att det snart är verklighet. I alla fall nästan. Jag kommer tyvärr aldrig lära mig att packa lagom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: