Märkesfokus: Babymocs

Hej på er! Vi är såå stolta återförsäljare av Babymocs och idag tänkte jag att vi skulle lära känna varumärket lite bättre. Grundaren Frida Grundström är från Jönköping (vår lille stad!) och startade Babymocs i december 2018 så det är relativt nytt på marknaden. Ett svenskt företag som producerar och säljer helt veganska skor med syfte att (förutom att minska vårt klimatavtryck) skapa en plattform för att hjälpa hemlösa människor att komma tillbaka in i samhället genom micro jobb. Hur fint ? På alla sätt och vis. Hela 80% av omsättningen går till detta projekt och 20% går till lagerhållning av skorna.

Skorna levereras i en alldeles ljuvlig box, såklart av återvunnet papper.

Men nu till det sjukaste av allt? De är gjorda av ANANAS! Ananas-läder liksom! Förstår inte hur det kan se ut och kännas precis som vanligt läder. Det är gjort av cellulosa fibrer som man extraherar ur restprodukten i ananas-industrin. Det vill säga bladen, toppen och botten. Jag är golvad! ❤

Och nu har vi ju faktiskt inte ens pratat om hur fiiiina de dessutom är. I vårat sortiment på Katani har vi just nu åtta olika varianter av baby-mockasiner och ni hittar de i Shop-menyn längst upp eller via denna länken ♥️

Om ni inte är pepp på att kolla in Babymocs vid det här laget så är ni ju tokiga 🙂 Kom gärna in i butiken och kläm på ananasskorna om ni har vägarna förbi. PUSS.

Bilderna är tagna av bästa Day Fotografi.

%d bloggare gillar detta: