Katanis Jönköpings – guide ♡

Såhär i sensommartider vill vi passa på att bjuda in er till vårt Jönköping! Ett perfekt utflyktsmål eller rastställe på resan. Det är så roligt när ni stannar till hos oss och vi måste få dela med oss av våra favoritställen i stan, väl värda ett besök. ♡

Katani

Hos oss kliver ni in i en kreativ och lekfull värld! Här hittar ni leksaker, kläder och inredning utvalt med omsorg. Mjuka toner möter trä och naturliga material i vårt sortiment. Vi älskar att ge presenttips och inte minst att slå in era paket. Välkomna in och inspireras av den härliga atmosfären på Katani!

Katrin Bååth – Ateljén

I denna magiska ateljé hittar man allt som är vackert! Finheter som Katrin samlat på sig över tid. Här kan man strosa länge, dricka kaffe, andas kreativitet och garanterat hitta något (läs mycket!) man vill köpa med sig hem.

Stuk

Lunch, fika eller bara en kaffe – oavsett vilket avnjuts det bäst på Stuk. Deras stenugnsbakade pizzor, saftiga kanelbullar och finkaffe får det att vattnas i munnen på oss. Stuk bjuder dessutom på en inspirerande urban café-miljö och härlig uteservering.

Mimosa Blommor

Vår favorit-blomsterhandel med underbart säsongsbaserat utbud. Mimosa binder de finaste av buketter och hittas både på Torpa och inne i centrum.

Är ni i stan måste vi även slå ett slag för både Vätterstranden och Stadsparken. Vätterstranden bjuder på lång sandstrand och glasklart vatten. I stadsparken hittar ni både djur, stor lekpark, café och oslagbar utsikt över Jönköping.

Dakabom & Leva Café Hemma

Är ni i trakterna måste vi också tipsa om Dakaboms Öppna Bruk och Leva Café Hemma som ni hittar 20-30 minuter från stan. Hos Dakabom hittar ni återvunna möbler, kanske kändast för deras makalöst vackra skåp. Håll utkik på deras Instagram för öppettider! Hos Leva Café Hemma hittar ni massa vackra ting och kan avnjuta hembakat fika i deras idylliska orangeri.

Vi ses i Jönköping!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: