Välkomna tillbaka till bloggen!

undefined

Hej våra fina kunder och följare!

Vad roligt att få välkomna er tillbaka till bloggen! Framöver kommer ni få hänga med oss i Katani-gänget här. Vi är så pepp! Det blir bakom kulisserna på Katani, tips och tricks från mamas till mamas, trendspaningar, erbjudanden och massa härlig inspo.

undefined

undefinedLeilas mysiga inlägg kommer ligga kvar här på bloggen, läs om du inte redan gjort och missa inte att följa vår favorit Leila på Instagram här. ♡

Så vilka är vi i Katani-gänget kanske ni undrar, och vad pysslar vi egentligen med om dagarna?

undefinedJessica heter jag som driver och äger Katani. Jag är en kreativ själ som bor i Kortebo med min man och våra killar Sickan och Charlie. Styla är det roligaste jag vet och jag har ständigt något inredningsprojekt på tankarna – till hemmet eller i butiken. Fixa med webbshoppen, se till att det är en inspirerande miljö i butiken och välja produkter med största omsorg är några av alla mina roliga arbetsuppgifter. Trivs bäst gör jag i butiken med allt vad det innebär och prata högt och lågt med er kunder!

undefined

Det är jag som är Linnéa. En kaffeälskande Stockholmare som nu bor i Jönköping med min man och våra två tjejer. Jag pysslar med texter till vår webbshop, vårt nyhetsbrev och bloggen. Ni hittar mig allt som oftast i butiken – där trivs jag som fisken i vattnet njutandes av stämningen, packandet av ordrar och alla fina kundmöten!

undefinedCaroline heter jag och är Art Director på Katani. Styla, fota och skapa grafiskt innehåll är det jag fyller mina jobbdagar med. Jag älskar att få vara kreativ på olika sätt; alltifrån styling, att sticka eller pyssla med mitt nyfunna sommarintresse – att brodera. Kaffe dricker jag till de andras förfäran inte, men tackar aldrig nej till en godisbit!

undefined

Elin heter jag och bor i stan med min familj och våra hundar Tosse och Frans. Jag blir lycklig av vackra pelargoner, tid med familjen och tidiga morgonpromenader. Mig hittar ni i butiken där jag gillar att hjälpa er kunder, piffa och hålla fint. Roligast av allt är samtalen med er kunder och packa fina ordrar!

undefined

Efter en tuff vår med allt vad den inneburit är vi nu laddade och hoppfulla inför sensommaren och framtiden på Katani. Vi har massa ljuvliga nyheter i butiken, är ett härligt team som har lyxen att få jobba ihop, och vi fullkomligt älskar våra kunder. Att få vara med vid valet av den första bodyn, välkommen till världen-presenten, slå in det fina ni köper hem eller ska ge bort till någon som fyller år är lite smått magiskt. För att inte tala om alla fina samtal som uppstår. Och det är ju faktiskt så – utan er finns vi inte. ♡

undefined

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: